XXV TROBADA DE VAPORISTES – MODELISTES al FERROCARRIL de VALLPARADÍS

El Club Ferroviari de Terrassa es complau a convidar-vos a la XXV TROBADA DE VAPORISTES – MODELISTES al FERROCARRIL de VALLPARADÍS

19 de juny de 2021
Amics i amigues: Després del parèntesis de l’any passat , de nou us anunciem la trobada al circuit de Vallparadís, de Terrassa, amb la novetat de fer-la fora de la Festa Major de Terrassa com era habitual, i dedicar un dissabte complert només a la trobada com passa ja a d’altres circuits.

El dissabte 19 de juny, és el dia que hem escollit per celebrar la nostra XXV Trobada i que malgrat totes les restriccions Covid-19, no hem volgut deixar passar aquesta oportunitat de retrobar-nos en un espai segur i a l’aire lliure.

L’horari de la trobada serà el següent:
– De 9 a 10 recepció dels participants inscrits. Posada apunt del material ferroviari L’accés dels vehicles que hagin de descarregar material, s’ha de fer per la banda sud del Parc, el pont del Cementiri Vell i el carrer dels Aurons. La Direcció del Parc ens permet l’accés, però ens demana que la càrrega i descàrrega del material es faci amb rapidesa i que els vehicles siguin retirats el més aviat possible.
– De 10 a 10’30h esmorzar. Hi haurà servei de Cantina només amb begudes i cafè.
– 10’30 a 12h. Circulacions amb tots els participants. Les circulacions estaran controlades pel Cap d’estació i pel personal de guardaagulles.
– 12h. Acte Central a l’estació del Sot del Pi, de la XXV Trobada de Vaporistes i Modelistes de Terrassa.

Tot el material de la Trobada quedarà estacionat a la mateixa estació i haurà els següents parlaments:
President del Club Ferroviari de Terrassa (CFT)
Representant de la Federació Catalana Amics del Ferrocarril (FCAF)
i Representant de l’Ajuntament de Terrassa.

Es farà entrega del record de la XXV Trobada a totes les associacions participants A continuació un tren encapçalarà amb les autoritats una volta d’honor amb tots els trens participants.
– Fins a les 14h. continuarem amb les circulacions especials XXV Trobada.
– Foto de grup amb els participants del matí.
– 14h a les 17h. Dinar.
– 17h a les19’30h Circulacions especials XXV Trobada.
– Foto de grup amb els participants de la tarda.
– 20h comiat de la XXV Trobada.
Per visitar-nos al Parc de Vallparadís, us recordem que ara ho podeu fer amb FGC, Barcelona-Vallès, línia S1, baixar a l’estació de Vallparadís Universitat i sortir directament al mateix Parc, a tocar del Ferrocarril de Vallparadís.

El Club Ferroviari de Terrassa, s’ha adherit a les normes de modelisme tripulat de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i per tant, en el nostre circuit es recomana l’aplicació de les normes aprovades, en especial, pel que fa a la seguretat en la circulació.

Recordem també que el Reglament intern del Ferrocarril de Vallparadís no permet dur passatgers als trens de cinc polzades, però si que es pot fer per als familiars, acompanyants i participants.

Fulls d’inscripció Clubs Terrassa 19 juny 2021 Si tal com pensem, heu decidit acompanyar-nos, ompliu-la degudament i retorneu-nos-la el més aviat possible, si ho feu així, faciliteu les tasques d’organització i la recepció serà més fàcil.

Podeu fer-nos arribar les vostres inscripcions per correu electrònic a: cftjunta@terrassatrens.cat

Desitgem sincerament poder comptar amb la vostra presència una vegada més i compartir l’amistat i afecció ferroviària.

Pel Comitè d’Organització
ldefons Argemí