Renfe posa en servei 17 trens Ave al dia per sentit entre Barcelona i Madrid amb preus des de 25 euros

A partir del 7 de juny
· Amb l’inici del servei Avlo a partir del 23 de juny, l’operadora espanyola disposarà de 42 circulacions diàries en el corredor nord-est

Barcelona, 27 de maig 2021 (Renfe)
Renfe posa en servei a partir del 7 de juny 17 trens Ave al dia per sentit entre Barcelona i Madrid, amb preus des de 25 euros per trajecte. A partir d’aquesta data, Renfe augmenta la seva oferta comercial Ave-Llarga Distància en un 20,5%, amb especial incidència a la línia Barcelona – Madrid, que disposarà de 17 Ave per sentit, dels que set seran directes (la resta poden tenir parades a Figueres, Girona, Camp de Tarragona, Lleida, Zaragoza, Calatayud o Guadalajara).

A més, l’inici del servei Avlo a partir del 23 de juny al corredor Figueres Vilafant-Madrid, un dels més demandat pels viatgeres, permetrà oferir 42 circulacions diàries (21 per sentit).

Els bitllets des de 25 euros es troben a la venda des d’avui als canals habituals (www.renfe.com, agències de viatge, Renfe Ticket, estacions, venda telefònica i oficines de Correus).

Fidelitat amb el client
Renfe manté la seva vocació de fidelitat amb el client, situant sempre el viatger al centre de les seves decisions. Un fet que s’ha reafirmat amb la pandèmia de la Covid-19, on la devolució íntegra de 2,5 milions de viatgers que no vam poder viatjar durant l´estat d’alarma, amb un import proper als 100 milions d’euros.

Així mateix, l’operadora és un referent del sector ferroviari a tota Europa amb un compromís voluntari de puntualitat que estableix la devolució del 100% l’import del bitllet Ave si es produeix un retard superior als 30 minuts (el 50% en cas de retards entre 15 i 30 minuts).