Recuperació del servei ferroviari de la línia R3 de Rodalies de Catalunya entre Ribes de Freser i Puigcerdà

· A partir de les 19.30 de diumenge 9 de maig començaran a circular els primers trens al trajecte afectat pes les obres

4/5/2021. A partir de diumenge 9 de maig, Renfe restableix la circulació habitual del servei ferroviari a la línia R3 de Rodalies de Catalunya entre les estacions de Ribes de Freser i Puigcerdà/La Tor de Querol, un cop Adif ha finalitzat les obres al Túnel de Toses.

Els dos primers trens que circularan el diumenge 9 de maig al trajecte afectat per les obres són els següents:
· L’Hospitalet de Llobregat 17:09 -> Puigcerdà 20:23
· L’Hospitalet de Llobregat 18:49 -> Puigcerdà 22:04

Durant l’execució de les actuacions iniciades el passat 22 de juny, Rodalies de Catalunya ha garantit la mobilitat dels viatgers amb un servei alternatiu per carretera en el tram afectat.

Oferta turística línia R3
Els usuaris de Rodalies de Catalunya poden adquirir el bitllet combinat TreNatura per gaudir de la natura al Pirineu català, un paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el tren cremallera d’anada i tornada des de l’estació fins a la Vall de Núria. El producte està disponible diàriament durant tot l’any. El preu és de 33,70 € per als adults i 25,70 € per a nens. Aquest producte es pot adquirir online al web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

Durant la temporada d’esquí, Rodalies de Catalunya ofereix el bitllet combinat Skitren, inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 fins a La Molina, el trasllat fins a les pistes i el forfet per a un dia.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es poden consultar a:
Webs: www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Telèfon d’informació: 900 41 00 41
Apps: Rodalies de Catalunya, Renfe Ticket, Renfe Horarios
Xarxes socials: @rodalies i @renfe
Durant l’execució de les actuacions iniciades el passat 22 de juny, Rodalies de Catalunya ha garantit la mobilitat dels viatgers amb un servei alternatiu per carretera en el tram afectat

Horaris de la línia R3 a partir del 10/05/2021