Renfe estableix un Pla Alternatiu de Transport entre La Plana – Picamoixons i Sant Vicenç de Calders

· Les afectacions seran els dies 13 i 14 de març
· Es modifica el servei a la línia R13

Dissabte 13 i diumenge 14 de març, derivat de les obres que executa Adif entre Roda de Barà i Sant Vicenç de Calders, els serveis de Rodalies de Catalunya a la línia R13 (Barcelona Estació de França – Lleida) es veuran afectats.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establert un Pla Alternatiu de Transport per carretera entre les estacions de Sant Vicenç de Calders, Valls i La Plana – Picamoixons per donar continuïtat als clients en el tram afectat de la línia.

Els trens de la línia R13 es veuran afectats els dies 13 i 14 de març. El primer tren en ambdós sentits s’efectuarà transbordament per carretera entre Valls i Sant Vicenç de Calders, els dos serveis de la tarda s’efectuaran per carretera entre Sant Vicenç de Calders i La Plana – Picamoixons, i l’última circulació circularà desviat per la línia de Reus.

Els clients poden consultar tota la informació als webs de www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app’s de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

9 de març de 2021