Renfe adjudica les obres de l’edifici històric de l’estació de Vic

Obres de reparació de les façanes i coberta
· L’estació de Vic compta amb serveis de la línia R3 que, abans de la pandèmia, la utilitzaven més de 4.000 viatgers de mitjana en dia laborable
· Un cop en marxa, l’obra civil disposarà d’un termini d’execució de 7 mesos

Barcelona, 04 de març de 2021 (Renfe).
Renfe ha adjudicat les obres de millora de l’estació de Vic a l’empresa Vilor. Aquestes actuacions comptaran amb un pressupost d’adjudicació de 316.440 euros (IVA no inclòs) i l’obra civil disposa d’un termini d’execució de 7 mesos.

Les principals actuacions consistiran principalment en la recuperació integral de l’edifici històric de l’estació de Vic i reparacions puntuals a la coberta.

Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030
Aquesta actuació complementa altres actuacions emmarcades en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030. El Pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

A més, en el marc de la primera fase del pla d’estacions per a rodalia de Barcelona, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.