Afectacions a les línies de Rodalies de Catalunya els dies 19, 20 i 21 de desembre

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro

Durant els dies 19, 20 i 21 de desembre, derivat de les obres executades per Adif a l’estació de Sants (4+4), els serveis de Rodalies de Catalunya es veuran afectats.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers. Les modificacions afectaran de la següent manera:

R1 (l’Hospitalet de Llobregat – Blanes/Maçanet-Massanes per Mataró)
· Els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Barcelona – Estació de França.

Els viatgers amb origen o destinació L’Hospitalet de Llobregat o parades intermèdies (Sants, Pl.Catalunya, Arc de Triomf) podran encaminar-se a altres serveis de Rodalies de Catalunya (línia R2) o Metro.

R3 (Puigcerdà – L’Hospitalet de Llobregat per Vic)
· Els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Sant Andreu Arenal
· Entre Ribes de Freser i Puigcerdà derivat de les obres de millora que Adif executa al túnel de Toses es realitza el servei per carretera

Els usuaris de les estacions entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la línia L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

R7 (Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat)
Al restar tancada la UAB no prestarà servei, els viatgers de la resta d’estacions poden encaminar-se als trens del la línia R4.

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.

Durant aquests tres dies, a més de les restriccions explicades, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habitual a Barcelona Sants. Adif intensificarà la informació per megafonia en aquesta estació.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicaran a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com pantalles i teleindicadors. Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya, Renfe Cercanías i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies i @adif_es).

15 de desembre de 2020