TRAM engega una llista musical col·laborativa per gaudir viatjant en silenci al transport públic

•El Tramvia de Barcelona ha creat un perfil propi a la plataforma Spotify on les persones usuàries podran afegir cançons.
•La compilació ‘TRAM viatja en silenci’ ha començat amb 10 artistes de l’àrea metropolitana de Barcelona de diferents estils.

Barcelona, 26 de novembre de 2020. –TRAM ha iniciat una llista col·laborativa a la plataforma de musica digital Spotify per ajudar a les persones usuàries a gaudir dels seus viatges en silenci al transport públic. La playlist ‘TRAM viatja en silenci’ s’ha engegat amb 10 cantants de diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i d’estils musicals diversos: Estopa, Stay Homas, La Folie, Love of Lesbian, Aitana, Manel, Zeidah, Ferran Palau, La Rosalía i Maria Arnal.

Amb l’objectiu d’amenitzar els viatges en tramvia, que ara es recomana fer en silenci per evitar possibles contagis de COVID-19, el Tramvia de Barcelona anima tant a les persones usuàries com a la ciutadania en general a afegir a aquesta llista les seves cançons preferides.

La llista col·laborativa vol millorar l’experiència de viatge dels usuaris de transport públic, que tants canvis han viscut aquest any, ajudant-los a descobrir nous artistes i posant banda sonora als seus desplaçaments.

TRAM recorda que l’ús dels auriculars és imprescindible per escoltar música al transport públic sense incomodar a la resta del passatge.

Troba i segueix la playlist ‘TRAM viatja en silenci’ a https://open.spotify.com/playlist/3SlUMPvN474vFL95O9pcuE?si=Mb3heQo8TBKvSzWCczkYHQ