TMB. Utilitza Co-Aps i ajuda’ns a evitar aglomeracions en el transport públic

26 de nov. 2020
Uneix-te al projecte Co-Aps, l’aplicació mòbil que t’informa sobre la densitat de passatgers en el transport públic

TMB et convida a participar en Co-Aps, una aplicació mòbil que s’ha desenvolupat dins d’un projecte pilot europeu per reduir la propagació de la Covid-19 en els espais i transports públics.

Barcelona hi col·labora juntament amb les ciutats europees d’Istambul, Sofia i Kartitza amb l’objectiu de recopilar dades en temps real per ajudar als operadors de transport a gestionar l’ocupació i evitar aglomeracions en temps de pandèmia. TMB adopta així una mesura més per reduir el risc de contagi i garantir la seguretat en el transport públic de Barcelona.

Descarrega’t l’aplicació mòbil, aporta dades d’ocupació en temps real segons la teva experiència de viatge i participa de forma activa i anònima prevenint les aglomeracions perquè… els 30 usuaris més actius en la prova pilot de Co-Aps obtindran un obsequi exclusiu!

Mes informació: TMB Co-Aps