Renfe. Modificació de l’oferta cap de setmana 28-29 novembre

Rodalies de Catalunya ajusta la seva oferta durant aquest cap de setmana derivat de les restriccions de mobilitat establertes
· La demanda ha caigut prop del 80% durant els caps de setmana amb restriccions

Els serveis Regionals es redueixen al 50%
Aquest cap de setmana, Rodalies de Catalunya modifica la seva oferta habitual amb motiu de les restriccions de mobilitat vigents a Catalunya de forma coordinada amb el titular del servei, mentre que els dies feiners continua oferint el 100% de la oferta.

Recordem que durant els caps de setmana entre els divendres a les 6:00 h fins els dilluns a les 6:00 h, la mobilitat entre municipis esta novament restringida a les excepcions de mobilitat permeses.

L’oferta prevista garanteix la mobilitat en totes les línies i permetrà facilitar el desplaçaments dels treballadors essencials i aquelles persones que han de viatjar per motius justificats.

Els dies 28 i 29 de novembre:
Els serveis Regionals prestaran la seva oferta al 50%.
Línia R7 (Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat) al restar tancada la UAB no prestarà servei, els viatgers de la resta d’estacions poden encaminar-se als trens del la línia R4.
La línia R8 que comunica Martorell amb Granollers circularà el 50% de la seva oferta habitual.

Supressió de la venda a Cerbere i La Tour de Querol
A petició de la SNCF aquest cap de setmana, els trens de Rodalies de Catalunya de la línia R11 durant aquest cap de setmana finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Portbou i els de l’R3 a Puigcerdà.

Els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.
26 de novembre de 2020