Renfe. Nou equip manteniment Lleida

Des d’aquesta setmana, un cop han finalitzat el procés de formació

Renfe implementa un nou equip d’assistència i manteniment de trens a l’àmbit de Lleida
· Aquests equips que a la pràctica realitzen tasques de primer nivell en temes de manteniment suposen una inversió anual de 350.000 euros
· Els quatre tècnics contractats són de la zona de la Lleida

Lleida, 6 d’octubre de 2020 (Renfe).
Des d’aquesta setmana, Renfe ha implementat un nou equip d’assistència tècnica a l’àmbit de Lleida. La incorporació de quatre tècnics permetrà realitzar les tasques de manteniment de primer nivell als trens i serveis que l’operadora realitza a les línies R12, R13 i R14.

Aquesta mesura que estava prevista pel primer trimestre d’aquest any s’ha hagut d’ajornar per la COVID-19. Una iniciativa que ha incorporat personal que viu a la demarcació de Lleida que mostra el compromís de Renfe amb el servei que presta en aquesta província. El nou equip de manteniment suposa una inversió de 350.000 euros anuals.

La formació d’aquests quatre tècnics de manteniment, que treballaran en torns per cobrir la seva funció de dilluns a diumenge, s’ha dut a terme durant els mesos d’agost i setembre. A més de tasques preventives de manteniment des de la seva base a Lleida podran desplaçar-se als diferents punts de les línies R12, R13, R14 i Lleida-Monzón per atendre les necessitats que es puguin precisar en cada moment.

Actualment, la Generalitat ha encarregat a Renfe la prestació, únicament, del servei de l’R12, R13 i R14 previ a la pandèmia.