Renfe. Informació de servei – RETARD OBRES ADIF – Afectacions importants al servei de Rodalies

· Des de l’inici del servei, la demora d’Adif en entregar els treballs que està executant a Sants relacionats amb el 4+4 redueix de forma significativa la capacitat operativa en aquesta estació.
· El retard d’Adif en la execució d’aquestes tasques comportarà afectacions generalitzades a totes les línies de Rodalies.

Al no finalitzar les obres com estaven previstes en sentit sud tots els trens Regionals i l’R2 sud han de passar per la via 7. Una via per on ja passen habitualment els trens de les línies R1, R3, R4 i R12.

Per intentar no generar un col.lapse encara més gran a Sants, es reduirà oferta a les línies R2 nord, R2 sud, R1 i R4. Així mateix l’R11 s’encaminarà a Estació de França. Encara que es faci aquesta modificació els retards seran generalitzats a totes les línies.

Els treballs que Adif no ha finalitzat encara són els que han provocat afectacions aquest divendres, dissabte i diumenge.

Renfe demana disculpes i pot assegurar que està fent tots els esforços per al menys garantir la mobilitat dels viatgers. S’està informant a través de tots els nostres canals d’informació i atenció al client.