Renfe incrementa l’oferta de trens d’Alta Velocitat que enllacen Figueres i Girona amb Barcelona

A partir de dilluns
· Es millora també la relació que connecta Figueres i Girona amb la Comunitat Valenciana
· L’oferta s’anirà ampliant segons la demanda dels viatgers

Girona, 2 d’octubre 2020 (Renfe) A partir del de dilluns 5 d’octubre, Renfe incrementa l’oferta de places Avant a Catalunya entre Figueres i Girona fins a Barcelona amb un nou servei d’Alta Velocitat amb sortida des de Figueres a les 7.10 hores i la tornada a les 18.30 hores des de Barcelona (aquest tren començarà a circular diumenge 4).
La recuperació d’aquests trens permeten millorar el servei de primera hora des de Figueres i Girona cap a Barcelona arribant a la Ciutat Comtal prop de les 8 hores i establir una nova freqüència a la tarda per la tornada.

A més el tren en sentit sud continua el seu recorregut fins a València, el que permet augmentar el numero de places per enllacar Catalunya amb la Comunitat Valenciana .

Amb la nova programació, els viatgers de Figueres i Girona disposaran de 8 serveis d’Alta Velocitat que la connecten amb Barcelona

Renfe està recuperant els serveis de forma progressiva en funció de la demanda que s’està registrant amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi.

Viatjar segur a bord
Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de màscares per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles. Renfe distribueix tovalloletes desinfectants als seus viatgers a bord i ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció en tots els seus trens.

La companyia ja disposa del certificat AENOR dels protocols de neteja i desinfecció dels seus trens contra la COVID, en el marc del programa Objectiu Tren Segur dissenyat per la companyia per a garantir que els seus serveis són operats amb les majors garanties higienicosanitàries.

Més informació al web renfe.com, telèfon d’informació 912 320 320 i als canals de venda habituals.