FGC i el Liceu signen un acord per a la promoció i l’accés a la cultura amb transport públic sostenible

20/10/2020
· Ferrocarrils ofereix els trens i estacions de la línia Barcelona-Vallès per a la promoció dels espectacles del Liceu i el teatre, l’ús del Saló dels Miralls o el Foyer per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia
· L’acord forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori i l’accés a aquesta a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han signat avui un conveni de col·laboració per a la cessió mútua d’espais per a la promoció i difusió de la cultura. El president d’FGC, Ricard Font, el president de la Fundació, Salvador Alemany, i el seu director general, Valentí Oviedo, han assistit aquest matí a la firma de l’acord, que regula les condicions de cessió d’espais comuns de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès i a l’interior del Liceu en el marc de la promoció de la cultura i l’oci al territori, incorporant l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.

L’acord signat avui forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori a través de transport públic sostenible.
Segons el conveni, FGC ofereix el vinilat de vagons en diferents trens de la línia Barcelona-Vallès i suports de publicitat a les estacions d’aquesta mateixa línia per promocionar els espectacles de la seva programació. El Liceu, per la seva banda, cedeix a Ferrocarrils l’ús del Saló dels Miralls o bé del Foyer del Gran Teatre del Liceu, segons la disponibilitat d’utilització d’aquests espais, per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia.

L’acord signat avui forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través del ferrocarril. FGC té signats convenis similars amb l’Ateneu, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) i amb La Boqueria.