Els usuaris de Rodalies de Catalunya poden gaudir de Halloween a PortAventura i Catalunya en miniatura

· PortAventura es vesteix de Halloween
· Passatge del terror a Catalunya en miniatura

Halloween a PortAventura
Fins al 15 de novembre de 2020, els viatgers de Renfe podran gaudir de Halloween a PortAventura Park.

Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya ofereixen el desplaçament des de qualsevol estació del servei de rodalies fins a PortAventura incloent tant el viatge d’anada i de tornada en qualsevol servei de Rodalies de Catalunya, i l’entrada d’un dia al parc. Els clients disposen de diferents modalitats per adaptar-se a les seves preferències.

Els usuaris poden fer servir els trens de Rodalies de Catalunya de la nova línia de Regionals R17 (Barcelona Est. de França – Tarragona – Salou-Port Aventura) a més, la línia RT2 (L’Arboç- Tarragona – Salou-Port Aventura/Cambrils) que connecta l’estació de Salou-Port Aventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.

Aquest any el parc té els passatges més tenebrosos, es pot descobrir com celebren el Halloween més familiar els personatges del ressort i assaborir el menjar més esgarrifós.

Halloween a Catalunya en miniatura
Enguany durant els dies 24,25, 31 d’octubre i l’1 de novembre els viatgers de Rodalies de Catalunya podran gaudir dels passatges del terror a Catalunya en miniatura amb la seva entrada.

Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya es poden adquirir a qualsevol estació de rodalia. Inclouen el viatge en tren fins a l’estació de Molins de Rei, l’autobús i l’entrada al parc temàtic Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat.

Els usuaris poden fer servir els trens de Rodalies de Catalunya de la línia R4 que enllaça Manresa amb Sant Vicenç de Calders per l’interior.

Barcelona, 7 d’octubre de 2020