Renfe incrementa els serveis Euromed que enllacen Barcelona i Camp de Tarragona amb València

A partir de dijous 17 de setembre
· S’augmenta l’oferta amb dos trens diaris, un per sentit
· La companyia ha reforçat les seves mesures d’higiene i desinfecció a bord. on és obligatori viatjar amb mascareta

Barcelona, 14 de setembre de 2020 (Renfe)
Renfe augmenta la programació de trens amb dos nous serveis diaris que enllaça Barcelona i Camp de Tarragona amb la comunitat valenciana.

A partir del dijous 17 de setembre, un nou servei Euromed sortirà de Barcelona a les 08.10 hores i en sentit contrari des de València a les 06.52 hores. D’aquesta manera, set trens de Llarga Distància per sentit enllaçaran les dues comunitats.

Renfe està adaptant progressivament la seva oferta de serveis a l’evolució de la demanda amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi.

Viatjar segur a bord
Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de màscares per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles. Renfe distribueix tovalloletes desinfectants als seus viatgers a bord i ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció en tots els seus trens.

La companyia ja disposa del certificat AENOR dels protocols de neteja i desinfecció dels seus trens contra la COVID, en el marc del programa Objectiu Tren Segur dissenyat per la companyia per a garantir que els seus serveis són operats amb les majors garanties higienicosanitàries.