Renfe incrementa els serveis Ave que enllacen Barcelona amb Madrid

A partir de dilluns 14 de setembre
· Diàriament 28 trens d’Alta Velocitat enllaçaran les dues ciutats dels quals vuit són directes
· La companyia ha reforçat les seves mesures d’higiene i desinfecció a bord, on és obligatori viatjar amb mascareta

Barcelona, 12 de setembre de 2020 (Renfe)
A partir del proper dilluns 14 de setembre, Renfe incorpora quatre nous serveis Ave a la relació Barcelona – Madrid. Amb aquest increment, els dies laborables els clients disposaran de fins a 14 trens d’Alta Velocitat per sentit que connectaran Barcelona amb Madrid i viceversa. D’aquests quatre per sentit seran directes entre les dues capitals.

L’oferta de freqüències i trens s’està ampliant, en funció de l’evolució de la demanda i l’ocupació dels trens, fins a recuperar els nivells previs a la crisi.

Viatjar segur a bord
Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de màscares per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles. Renfe distribueix tovalloletes desinfectants als seus viatgers a bord i ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció en tots els seus trens.

La companyia ja disposa del certificat AENOR dels protocols de neteja i desinfecció dels seus trens contra el COVID, en el marc del programa Objectiu Tren Segur dissenyat per la companyia per a garantir que els seus serveis són operats amb les majors garanties higienicosanitàries.