Renfe i Pallapupas signen un acord de col·laboració

En el seu compromís amb la societat i l’acció social
· Aquesta iniciativa s’emmarca amb el compromís de Renfe amb la societat i l’acció social
· Renfe col·labora amb la campanya ‘Riure és imprescindible’

Barcelona, 30 de setembre 2020 (Renfe) Rodalies de Catalunya col·labora amb la campanya ‘Riure és imprescindible’ promoguda per Pallapupas. Aquesta iniciativa consisteix a realitzar accions especials en hospitals i al carrer per sensibilitzar a la població sobre la labor de Pallapupas. Són esdeveniments solidaris de referència per les famílies que demostren el compromís amb la millora de la qualitat de vida dels infants ingressats en hospitals.

El compromís de Renfe amb les activitats d’interès social data des del mateix moment del naixement de la companyia, sempre disposada a conèixer i involucrar-se amb l’entorn al qual es mou. Un compromís amb la societat i l’accessibilitat, amb especial atenció als usuaris amb alguna discapacitat o dificultat de mobilitat, a través del Pla d’Accessibilitat que s’està executant. Un compromís amb la integració, la diversitat, la tolerància, el respecte i l’enteniment de cara a una òptima convivència amb els ciutadans.

Rodalies de Catalunya difondrà la campanya “RIURE ÉS IMPRESCINDIBLE” en els suports d’informació i comunicació com a les màquines autovenda, al web de rodaliesdecatalunya.cat i a xarxes socials.

Renfe i l’acció social
Renfe ofereix als seus clients l’oportunitat de col·laborar amb les organitzacions sense ànim de lucre Aldeas Infantiles SOS, Nuevo Futuro i la Federació Espanyola de Padres con Niños con Cáncer a través de la targeta de fidelització de Renfe donant els seus europunts.