Renfe augmenta l’oferta d’Alta Velocitat entre Lleida, Camp de Tarragona i Barcelona

· S’incorpora una freqüència Avant més per sentit entre Lleida i Barcelona
· L’oferta s’està recuperant de forma progressiva segons l’evolució de la demanda de viatgers

Lleida, 10 de setembre de 2020 (Renfe)
A partir del 21 de setembre, Renfe incrementa l’oferta de places entre Lleida, Camp de Tarragona i Barcelona els dies feiners amb un nou servei per sentit d’Alta Velocitat amb sortida des de Lleida a les 07.05 hores en direcció Barcelona i a les 18.05 hores en sentit invers.

D’aquesta manera, amb aquesta recuperació dels dos serveis els viatgers de la relació Lleida – Barcelona disposen de pràcticament 30 serveis diaris d’Alta Velocitat. La recuperació dels serveis es realitza de forma progressiva en funció de la demanda que s’està registrant.

Aquest nou servei es posarà a la venda els propers dies. Tota la informació es podrà trobar al web renfe.com, telèfon d’informació 912 320 320 i als canals de venda habituals.