Les obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de Maragall (L4 i L5) comporten el tancament del vestíbul de l’L4

28/09/2020
Els treballs, amb una inversió de prop d’11 MEUR, requereixen l’ocupació del vestíbul fins la tardor de l’any que ve

Les persones comptaran amb el vestíbul de l’L5 de Ramon Albó i el passadís de correspondència
Les obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de metro de Maragall (L4 i L5) comporten des d’avui el tancament del vestíbul de l’L4 de Ronda Guinardó. D’aquesta manera, per accedir a l’L4, les persones usuàries disposaran del vestíbul de l’L5 de Ramon Albó i el passadís de correspondència. Aquesta situació es mantindrà fins la tardor de 2021.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar el gener passat les obres que permetran adaptar la instal·lació a persones amb mobilitat reduïda, amb una inversió de prop d’11 MEUR. Els treballs consisteixen principalment en la instal·lació d’ascensors, la formació d’un vestíbul nou a l’estació de l’L4 i la millora dels recorreguts de correspondència. Aquesta obra, que compta amb finançament FEDER, finalitzarà durant el 2022.

Afectacions al trànsit a la ronda Guinardó
D’altra banda, cal recordar que l’execució de les obres comporta l’ocupació, des de principis d’aquest mes i fins al desembre vinent, de dos carrils de la Ronda Guinardó per als treballs d’obra civil del vestíbul de l’L4. En concret, s’ocupa el costat muntanya i es mantenen els 2 carrils costat mar en sentit Besòs.