BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT LICITA LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DE L’ARQUITECTURA, LES INSTAL·LACIONS I LA URBANITZACIÓ DE L’ESTACIÓ DE LA SAGRERA

18 setembre 2020
Amb aquesta licitació es posa en marxa la redacció del projecte de l’última etapa en la construcció de l’estació. Actualment s’està executant l’estructura i el projecte constructiu que es licita desenvoluparà el Projecte Bàsic d’Arquitectura i Instal·lacions de l’Estació de la Sagrera aprovat el 28 de maig de 2019, definint tot el necessari per al seu acabat i posada en servei

Barcelona Sagrera Alta Velocitat (BSAV) licita el projecte constructiu de l’arquitectura, les instal·lacions i la urbanització de l’estació intermodal de la Sagrera amb un import màxim de 5.214.000 € (IVA exclòs), finançat per l’ADIF, l’Ajuntament de Barcelona i BSAV. Es tracta del projecte que complementa les obres d’estructura que actualment s’estan executant i constitueix l’últim pas necessari i imprescindible per a la finalització del desenvolupament de l’estació i la seva posada en servei.

La licitació comprèn la redacció del projecte constructiu d’arquitectura i instal·lacions de la pròpia estació i la urbanització imprescindible per a la seva posada en funcionament, inclosa la reposició de la urbanització preexistent que va quedar afectada per les obres, així com els projectes de l’estació d’autobusos, els accessos viaris subterranis, la urbanització de la coberta i de l’entorn de l’estació i les xarxes de serveis urbans necessaris per a donar servei a aquesta.

El projecte constructiu haurà de desenvolupar la solució acordada per les tres administracions en el si de la societat en el projecte bàsic “Arquitectura i Instal·lacions de l’Estació de la Sagrera. Barcelona” aprovat el 28 de maig de 2019, detallant façanes, paviments interiors, instal·lacions, escales mecàniques, ascensors, àmbits per a la venda de bitllets, despatxos, sales d’espera, aparcaments, així com la urbanització de la coberta. També definirà i desenvoluparà la reposició del Parc de Sant Martí i del Pont del Treball que van quedar afectats per les obres. El termini màxim per a la redacció del projecte serà de 18 mesos des de la seva contractació, més 6 mesos per a fer els treballs d’assistència durant els tràmits d’aprovació dels projectes.

Tota l’informació: Barcelona Sagrera Alta Velocitat