Tall de la línia R4 de Rodalies per obres

Per garantir la mobilitat dels ciutadans Rodalies de Catalunya ha establert un servei alternatiu per carretera entre aquestes estacions. El dispositiu comptarà amb personal d’informació i atenció al client que es distribuirà a Martorell, Sant Sadurní i Gelida.

Altres actuacions a la part sud de la línia provocaran la reducció del servei a un tren per hora i sentit entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d’Anoia.

Mentre es facin les obres el servei de la línia R4 es prestarà d’aquesta manera:
R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa)
Sant Vicenç de Calders – Sant Sadurní: 1 tren per hora i sentit
Servei alternatiu per Sant Sadurní – Martorell.
Martorell – Manresa: Servei habitual

En aquest període els trens de la línia R1 amb origen o destinació Molins de Rei iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat. Els viatgers del trajecte L’Hospitalet disposaran dels trens de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.