Renfe reactiva la venda dels bitllets combinats a Rodalies de Catalunya

Des d’aquest mes
· Els viatgers poden adquirir els bitllets combinats des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona
· Ja es pot gaudir del bitllet combinat a PortAventura

Barcelona, 15 de juliol 2020 (Renfe)
Renfe apropa amb els bitllets combinats a tots els seus viatgers a diferents punts d’interès turístic i d’oci a Catalunya. Aquests inclouen el desplaçament en tren més l’entrada d’un dia a museus, parcs temàtics i altres activitats amb descompte.

Durant aquest mes, s’ha tornat a posar a la venda els següents bitllets combinats: Port Aventura, Freixetren, Catalunya en Miniatura, Parc Natural del Montseny, Tren Natura, Illa Fantasia, el Museu del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú i el bitllet combinat a l’Aquàrium de Barcelona.

Bitllet combinat a Port Aventura
En el cas de Port Aventura, el preu del bitllet combinat és de 51 euros pels clients a partir d’11 anys, i de 45 euros, pels infants i persones majors de 60 anys. El bitllet combinat està a la venda durant la temporada d’apertura del parc i ofereix un important descompte en la compra per separat del bitllet de tren i l’entrada al parc temàtic.

Derivat de l’Estat d’Alarma i durant tot el període d’emergència sanitària derivat de la COVID-19, es va desactivar la venda dels bitllets combinats. A mesura que es reobrin els atractius turístics i d’oci es posaran a la venda la resta.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, telèfon d’informació 900 41 00 41 i als webs http://rodalies.gencat.cat/ca/nou-bitlletscombinats/ i www.renfe.com.