Renfe incrementa l’oferta d’Ave i Llarga Distancia a Catalunya

· La companyia ha reforçat les seves mesures d’higiene i desinfecció a bord, on és obligatori viatjar amb mascareta

Barcelona, 14 de juliol de 2020 (Renfe)
A partir de dimecres 15 de juliol, Renfe incrementa el número de serveis Ave i Llarga Distància que circulen a Catalunya. L’oferta de freqüències i trens s’està ampliant, en funció de l’evolució de la demanda i l’ocupació dels trens, fins a recuperar els nivells previs a la crisi.

· Ave Barcelona – Madrid:
A partir del 15 de juliol s’augmenta una circulació a primera hora del matí entre Figueres – Madrid i Madrid – Barcelona i el dia 20 un tren més entre Madrid i Barcelona. En total seran 11 trens per sentit.

El servei Avant Figueres – Girona – Barcelona incorpora la nova freqüència amb el tren que surt de Figueres a les 06.30 millorant el servei a primera hora del matí.

· Corredor Mediterrani:
S’incrementa l’oferta en un tren per sentit entre Barcelona i Alacant.

· Serveis Barcelona – Nord peninsular:
S’augmenta un tren per sentit entre Barcelona i Pamplona a partir del 16 de juliol

Viatjar segur a bord
Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de màscares per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles. Renfe distribueix tovalloletes desinfectants als seus viatgers a bord i ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció en tots els seus trens.

La companyia ja disposa del certificat AENOR dels protocols de neteja i desinfecció dels seus trens contra el COVID, en el marc del programa Objectiu Tren Segur dissenyat per la companyia per a garantir que els seus serveis són operats amb les majors garanties higienicosanitàries.