Mercat Masadas. Ajornat al primer diumenge del mes de setembre.

Benvolguts i benvolgudes

01/07/2020. Degut als accelerats canvis recents en la fase I, i a les característiques que la nova situació requereix en poc temps, el Mercat Masadas del pròxim 5 de Juliol no es podrà realitzar. No es poden assegurar les mesures necessàries degut a la situació sanitària actual.

L’Agrupament Ferroviari de Barcelona ha començat a treballar amb les mesures actuals per a poder realitzar el mercat el primer diumenge de Setembre a fi d’intentar normalitzar la situació.
La realització del mercat de Setembre es podria portar a terme si no hi han canvis en la situació sanitària actual, i de no existir per part de les les autoritats sanitàries i municipals corresponents, recomanacions en contra per no dur-lo a terme.

Mantindrem informats al respecte per els diferents canals de comunicació d’aquesta associació.

Atentament

La Junta