Renfe – SNCF en Cooperación posa en marxa els serveis d’alta velocitat entre Espanya i França

A partir de demà
· Amb la recuperació d’aquests trens, sis serveis d’Alta Velocitat enllaçaran Figueres i Girona amb Barcelona

Girona, 30 de juny de 2020.
A partir de demà, Renfe – SNCF en Cooperación reprèn els serveis internacionals d’alta velocitat entre Espanya i França. L’oferta s’iniciarà amb dos serveis per sentit. Un des de Barcelona, Girona i Figueres cap a París i viceversa i l’altre amb origen o destinació Marsella. Aquesta última freqüència a partir del 31 d’agost canviarà el seu destí fins a Lyon. La oferta de trens internacionals entre Espanya i França, s’anirà ampliant en funció de la demanda.

La posada en marxa dels trens a França, permet augmentar l’oferta de serveis d’Alta Velocitat a la relació que enllaça Figueres i Girona amb Barcelona. Aquest dos trens internacionals es sumen als 4 que actualment estan circulant. Això comporta un total de 6 trens per sentit que enllaçaran Barcelona amb Girona i el nord de la província.

D’altra banda a partir de demà els serveis de l’R11 podran iniciar i finalitzar el servei a Cerbère.

Els trens internacionals que circulen estan oberts a la reserva i venda pels mesos d’estiu i s’informarà puntualment de les novetats i ampliacions de freqüències i destins. Els horaris es poden consultar als webs de renfe-scnf.com, renfe.com, app Renfe Ticket o a través del telèfon 912 320 320.

Viatjar segur a bord
Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de màscares per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles. Renfe distribuirà tovalloletes desinfectants als seus viatgers a bord i ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció en tots els seus trens.