Serveis mínims d’FGC per a la jornada de vaga del dia 8 de març

A les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla es garanteix el 66% del servei habitual durant tota la jornada
A les explotacions turístiques d’FGC es preveuen afectacions eventuals en la prestació dels serveis i obertura de les instal·lacions

Davant l’anunci de vaga general convocada a Catalunya per la jornada del dia 8 de març, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, garantirà els següents serveis mínims:
– A les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla es garanteix el 66% del servei habitual durant tota la jornada.
– A les explotacions turístiques gestionades per FGC es preveuen afectacions eventuals en la prestació dels serveis i obertura de les instal·lacions a causa de la impossibilitat de garantir la normalitat operativa.

Les persones que es desplacin amb FGC i les persones que visitin les explotacions turístiques gestionades per FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter d’@FGC, del web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils i dels webs de les explotacions de muntanya gestionades per FGC.