Renfe. Serveis essencials per a la jornada de vaga del 8 de març

Decretats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
· Rodalies de Catalunya prestarà el 66% del servei durant tota la jornada
· AVE-Llarga Distància garanteix la circulació del 73% dels seus serveis a Catalunya

Barcelona, 6 de març de 2020 (Renfe)
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a la jornada de vaga general del 8 de març convocada pel sindicat CGT.

L’ordre del Departament de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 66% durant tot el dia.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i Renfe rodalia) telf. 900 41 00 41 i compte @rodalies.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 73% dels trens afectats.

Canvis i reemborsament de bitllets
Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320, al web www.renfe.com i al Twitter @Renfe