FGC difon entre el seu personal les recomanacions del Col·legi de Psicologia per afrontar la situació d’emergència pel coronavirus

24/03/2020
· L’objectiu d’aquesta campanya és fer més tolerable el confinament durant aquest període

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha difós entre els seus treballadors i treballadores, i també ho farà de cara a tota la ciutadania, un seguit de recomanacions per viure amb calma, intel·ligència i bona disposició la situació d’emergència pel coronavirus. Aquests consells estan extrets de la guia editada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, aquest mateix mes de març, i tenen com a objectiu fer més tolerable aquesta situació.

Amb aquestes recomanacions, els treballadors d’FGC que estan prestant a la ciutadania un servei essencial poden també, d’aquesta manera, atendre millor els pocs clients que viatgen aquests dies, per a realitzar desplaçaments inajornables.

Aquests consells són:
· Cuida’t, protegeix-te.
· Informa’t bé.
· Informa bé els altres.
· Treu-ne la part positiva.
· Organitza’t.
· Connecta’t.
· Relaxa’t, distreu-te.