El tramvia redueix el seu servei de cap de setmana en un 50%

dv., 20 de març
Barcelona, 20 de març de 2020. – Per tal d’evitar la propagació de la COVID-19 i seguint les indicacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) d’ajustar l’oferta a la demanda de transport públic, a partir de demà, TRAM reduirà el seu servei en cap de setmana en un 50%. Aquesta reducció s’ajusta a la davallada de persones usuàries que hi ha en tot el transport públic degut a la menor activitat laboral i social del país.

L’horari del tramvia serà de 5h a 24h de dilluns a diumenge i el servei en cap de setmana, quedarà de la següent manera:
Trambaix:
T1: sense servei.
T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 30 minuts entre les 8 i les 21 hores (al tronc comú, la freqüència serà de 15 minuts). Entre les 5 i les 8 hores i entre les 21 i les 24 hores s’oferirà una freqüència de pas de 40 minuts (al tronc comú, la freqüència serà de 20 minuts).
Trambesòs:
T6: sense servei. La parada de La Mina queda sense servei i es recomana utilitzar la parada Campus Diagonal – Besòs o Parc del Besòs.
T4 i T5: freqüències de pas de 30 minuts durant tot el servei, entre les 5 i les 24 hores.

TRAM informarà de totes les afectacions de servei a través de les seves xarxes socials i canals d’atenció online com son la web www.tram.cat i l’aplicació mòbil.

Recordem que és recomanable no viatjar excepte per causes inajornables. A més, les persones amb símptomes o pertanyents a col·lectius de risc (persones d’edat avançada, amb malalties cròniques o amb problemes del sistema immunitari) han d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol transport públic.

Per a les persones que es troben en situació de mobilitat obligada, tot i la intensificació de les mesures de neteja i higiene dels mitjans de transport, es recomana que es netegin les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica després de viatjar-hi i que mantinguin una distància de seguretat d’un mínim d’un metre entre elles.