FGC realitza obres de millora a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt

04/02/2020
· Els treballs consisteixen en la renovació dels canvis d’agulla per a minimitzar els sorolls i les vibracions del pas dels trens per aquestes poblacions
· FGC oferirà servei alternatiu per carretera entre les estacions de Martorell Enllaç i Masquefa el cap de setmana del 8 i el 9 de febrer, i entre Piera i Igualada el cap de setmana del 22 i el 23 de febrer

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà les properes setmanes treballs de millora de la infraestructura a la línia Llobregat-Anoia, concretament a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt de la línia R6 (Igualada).

Els treballs consistiran en la reposició dels canvis d’agulla d’aquestes estacions. Aquests elements de la via, que permeten als trens canviar d’una via a una altra, es renovaran per uns de nous que permetran minimitzar els sorolls i les vibracions que produeix el pas dels trens, una acció que es reforçarà amb la instal·lació d’una manta antivibradora. A l’estació de Sant Esteve Sesrovires també es millorarà el drenatge de la platja de vies de l’estació.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris. Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils ha concentrat en un mateix període i en cap de setmana aquestes diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura que permetran millorar el confort dels viatgers.

FGC garanteix la mobilitat mentre durin les obres de millora
Com a alternativa per a garantir la mobilitat de les persones que viatgen amb FGC, Ferrocarrils habilitarà un servei d’autobusos substitutori a la línia R6 (Igualada) amb les següents característiques:

Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer
· Entre les estacions de Pl. Espanya i Martorell Enllaç, servei de tren habitual.
· Entre les estacions de Martorell Enllaç i Masquefa, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, La Beguda i Can Parellada.
· Entre les estacions de Masquefa i Igualada, es modificaran els horaris dels trens que surten de Masquefa en direcció Igualada, per la qual cosa caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador del web i a les vitrines de les estacions. Els trens que surtin d’Igualada en direcció Masquefa, mantindran els horaris habituals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 22 i diumenge 23 de febrer
· Entre les estacions de Pl. Espanya i Piera, servei de tren habitual.
· Entre les estacions de Piera i Igualada, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC, del web www.fgc.cat i de l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils.