Es recupera la freqüència habitual de la línia R11 de Rodalies de Catalunya

A partir d’avui
· Desdes del passat 22 de gener aquesta línia s’ha vist afectada derivat dels danys que ha causat el temporal
· També es restableix el servei de la línia RG1 al tram Maçanet – FigueresBarcelona, 03 de febrer de 2020 (Renfe).

Barcelona, 03 de febrer de 2020 (Renfe).
Des d’avui dilluns, es recupera la freqüència habitual a la línia R11 de Rodalies de Catalunya que enllaça Barcelona amb Girona i Portbou. Aquest restabliment es duu a terme un cop ADIF ens ha autoritzat a circular per ambdues vies al tram Caldes Maçanet.

A més també es restableix parcialment l’RG1 que circularà entre Figueres i Maçanet. Es manté el servei per carretera entre Maçanet i Malgrat per la caiguda del pont ferroviari del riu Tordera.

Derivat dels danys causats pel temporal des del passat 22 de gener es circulava en via única, el que va obligar a modificar el servei establert a l’R11 amb una reducció de l’oferta i un increment del temps de viatge. Per la mateixa circumstància els trens de l’RG1 no prestaven servei.

Les afectacions actuals es mantenen de la següent manera:
· R1 – RG1 (Molins – l’Hospitalet – Maçanet – Figueres/Portbou)
– Molins – L’Hospitalet – Malgrat: Servei habitual en tren
– Malgrat – Maçanet: Servei alternatiu per carretera
– Maçanet – Figueres: Servei habitual en tren

Els viatgers poden trobar tota la informació sobre la situació del servei a través de la megafonia d’estacions i trens, servei Transmet, així com en els telèfons d’informació 900 41 00 41912 320 320, a través de xarxes socials (@rodalies i @renfe) app de rodalies, renfe i els webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.