Renfe enllaçarà Barcelona amb València des de 2 hores 35 minuts

· La posada en servei de la nova variant millorarà l’oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani
· Es connectarà la Comunitat València amb Girona i Figueres sense necessitat de transbords
· L’Euromed incorpora entre les seves noves prestacions el ‘Coche en Silencio’, un servei exclusiu en Ave

Barcelona, 2 de gener de 2019 (Renfe)
A partir del pròxim 13 de gener, Renfe redueix el temps de viatge en els nous serveis Euromed que connecten Barcelona amb València. Des d’aquesta data els clients podran desplaçar-se entre totes dues ciutats des de 2 hores 35 minuts.

D’aquesta manera, la posada en servei de la nova variant i la circulació de trens Euromed d’ample variable permetrà millorar els temps de viatge en una mitjana d’uns 40 minuts en els serveis que enllacen Barcelona amb la Comunitat Valenciana.

Els nous serveis entre Catalunya i la Comunitat Valenciana permetran diversificar l’oferta entre totes dues comunitats.
• Vuit Serveis Euromed d’ample variable per sentit que s’encaminaran a través d’un canviador cap a Camp de Tarragona i Barcelona per la línia d’Alta Velocitat
• Cinc Trens Talgo per sentit que mantindran el servei actual circulant per via convencional

El nou servei Euromed millora les seves prestacions amb la incorporació del ‘Coche en Silencio’, un servei exclusiu en Ave, oferint així als viatgers la possibilitat d’un viatge relaxat i sense sorolls sense cap cost adicional.

Nous serveis Comunitat Valenciana – Barcelona-Girona – Figueres
A partir del 13 gener, sis serveis Euromed comunicaran les capitals valencianes amb Girona i Figueres sense necessitat de realitzar transbord a Barcelona. D’aquesta manera, la Costa Brava s’acosta encara més a la part central del Mediterrani millorant la connectivitat entre totes dues zones