FGC finalitza els treballs de millora de la infraestructura a la línia Llobregat-Anoia, entre les estacions de Gornal i Sant Boi

27/01/2020
Les obres, que s’han dut a terme a les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet, Sant Josep i Cornellà Riera, formen part del constant procés de manteniment i renovació que duu a terme la companyia per oferir un servei de qualitat als usuaris

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat les obres de millora de la infraestructura a la línia Llobregat-Anoia, concretament entre les estacions de Gornal i Sant Boi. Aquests treballs s’emmarquen dins del constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme la companyia per seguir donant un servei de qualitat als usuaris.

L’actuació ha consistit en el formigonatge, impermeabilització del túnel i millora del drenatge dels canvis d’agulla i de la via. Concretament, s’ha reforçat la contravolta del túnel a la zona de Cornellà i s’ha impermeabilitzat el túnel i millorat el drenatge entre les estacions de Cornellà i Almeda. A més, s’ha avançat en la instal·lació de la catenària rígida entre Gornal i Sant Josep. Durant els treballs s’ha aprofitat també per realitzar altres obres de manteniment i consolidació de la plataforma ferroviària que es troba dins del túnel.