Reajustament del servei de Rodalies de Catalunya durant el Nadal 2019

Fins el 6 de gener del 2020
· Degut a la baixa demanda que registra, en aquestes dates no circularan els trens de la línia R7
· Igual que altres anys, els dies 24 i 25 de desembre es modifiquen horaris a última i primera hora, respectivament
· Fins el 5 de gener, les obres de l’ajuntament de Barcelona interromp la circulació entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf

Fins el 6 de gener, Rodalies de Catalunya reajusta el seu servei a la línia R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola UAB), que no prestarà el servei durant les festes nadalenques a causa de l’important descens de la demanda que es registra en aquesta línia.

Tant els serveis de rodalia com els trens Regionals ajustaran els horaris el 24 a la nit i el 25 de desembre al matí. El 24 a la nit els trens finalitzaran abans el servei i el dia de Nadal els primers trens començaran a circular més tard, per això és recomanable comprovar els horaris abans de viatjar aquests dies.

Pla alternatiu de transport per les afectacions ferroviàries a la R3, R4 i R12 a causa de les obres dels túnels de Glòries
Fins el 5 de gener, a causa de les obres de construcció dels túnels viaris de la plaça de les Glòries, el servei ferroviari de les línies R3, R4 i R12 de Rodalies de Catalunya estarà interromput entre les estacions d’Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal.

Per minimitzar les afectacions als usuaris l’Ajuntament de Barcelona
conjuntament amb Renfe i TMB han treballat un pla alternatiu de transport a partir del qual es reforça el servei de la L1 de metro, s’ha habilitat un autobús complementari de reforç i s’està informant de les alternatives dels viatgers en origen.

Per a més informació sobre les tarifes i els horaris dels serveis de Renfe, els viatgers poden adreçar-se a rodaliesdecatalunya.cat, 900 41 00 41 i app de Rodalies de Catalunya.
Dilluns, 23 de desembre de 2019