Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal 2019

23 de desembre del 2019
Per Cap d’Any el metro funcionarà tota la nit, mentre que el dimarts 24 de desembre, vigília de Nadal, tancarà a les 23.00 hores

Com cada any, demà dimarts, 24 de desembre, la vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà, com és habitual per aquesta festivitat, a les 23 hores.

Dimecres, dia de Nadal, el metro obrirà a les 5 del matí i, pel fet de ser vigília de festiu, funcionarà fins a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, en ser vigília de laborable hi haurà servei de metro fins a les 12 de la nit.

Com és habitual, la nit de Cap d’Any el metro donarà servei de manera continuada i funcionarà 43 hores seguides, des de les 5 del matí de dimarts 31 de desembre fins a les 12 de la nit de dimecres 1 de gener.

Les línies del Barcelona Bus Turístic no prestaran servei les festivitats de Nadal i Any Nou.

Aquests dies, fins passat Reis, s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Campanya de Nadal a les xarxes de TMB
En aquests dies de desplaçaments típics del període nadalenc (trobades familiars, sopars d’empresa, compres, visites als mercats de Nadal…), TMB reforça el transport públic i ho fa saber als seus usuaris amb la campanya corporativa nadalenca que enguany porta el lema ‘Aquest Nadal…’. Cinc visuals diferents recorden que fent servir el metro i el bus ens movem de manera sostenible i que les dues xarxes de transport t’apropen allà on vols anar. La campanya es pot veure en els canals propis com ara MouTV, plafons lluminosos, megafonia del metro, el web i les xarxes socials.