Territori i Sostenibilitat convoca Renfe i Adif a una reunió urgent per concretar l’oferta de serveis al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

• El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, cita les dues empreses per tal de conèixer amb detall i definitivament els nous serveis de transport de viatgers davant la imminent entrada en funcionament de la variant de Vandellòs.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, es reunirà aquest dijous, 28 de novembre, amb representants de Renfe i Adif per demanarlos una concreció definitiva de l’oferta de serveis al corredor ferroviari del sud, concretament al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, un cop entri en servei la variant de Vandellòs. Davant l’escassa informació que es té d’aquesta nova oferta, el Departament ha decidit convocar amb urgència les dues empreses per tal de concretar quins seran els serveis de transport de passatgers que s’oferiran amb la nova variant.

Així mateix, el Departament demana conèixer l’oferta de serveis d’alta velocitat o mitja distància per avaluar la suficiència de la futura oferta de Rodalies i Regionals.

El Departament entén que una infraestructura tan important no pot passar de llarg del territori i desatendre les necessitats dels ciutadans. Per tant, la Generalitat espera conèixer l’oferta de transports per a passatgers en alta velocitat per aquest territori.
26 de novembre de 2019.