Serveis alternatius a la línia L12 per tasques programades de manteniment

El servei de trens entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda durant els dies 23 i 24 de novembre es podrà realitzar a peu o amb servei alternatiu de transport públic
Ferrocarrils avançarà aquests dos dies amb els treballs de renovació de via de la línia

Servei alternatiu
Els dies 23 i 24 de novembre, es realitzarà servei alternatiu entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda per permetre avançar els treballs de renovació de via de la línia L12.

Com a alternativa, els usuaris podran realitzar una marxa a peu entre ambdues estacions, d’una durada estimada de 9 minuts, i també podran utilitzar el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus.

Obres de renovació de via
Durant aquests dos dies, i atès que la via estarà lliure del pas de trens, Ferrocarrils avançarà amb els treballs de renovació de la via que s’està duent a terme des del mes de setembre a la línia L12.

Els treballs que s’estan fent actualment van començar el mes de setembre i consisteixen en la introducció de diversos elements per esmorteir les vibracions que produeixen les circulacions dels trens, així com la renovació i reforçament de material de les vies. A principis del mes de novembre ja es van realitzar talls de servei nocturns a la línia L12 durant 10 dies per poder avançar amb les tasques de manteniment programades.

Aquests treballs formen part de les diferents actuacions de millora de les seves instal·lacions que FGC du a terme dins la seva política de reposició d’actius i manteniment i reforçament constant dels diferents equipaments. Aquestes actuacions permeten a la companyia garantir l’eficàcia del seu servei i optimitzar la qualitat i fiabilitat de la circulació de trens, la puntualitat i el confort dels usuaris.
20 de novembre de 2019