Renfe col labora amb la XV Cursa de les Dones a Barcelona

La cursa se celebra el 17 de novembre
· Els participants disposaran d’un 40% en els seus bitllets Ave-Llarga Distància per a desplaçar-se a Barcelona
· L’acció s’emmarca dins del programa Valor Dona que Renfe va crear en el seu compromís amb la igualtat i la reivindicació dels valors femenins de l’esport

Barcelona, 15 de novembre 2019 (Renfe).
Renfe col·labora amb la “Cursa de les Dones” que se celebrarà el diumenge 17 de novembre a Barcelona i que està recorrent 7 ciutats espanyoles. D’aquesta forma, La Cursa de les Dones i Renfe s’han unit per a fomentar la participació de les corredores en aquest esdeveniment. La iniciativa és considerada com l’esdeveniment més gran esportiu femení d’Europa.

Concretament, Renfe ofereix a les participants, descomptes del 40% en els seus bitllets d’Ave-Llarga Distància amb destinació Barcelona. Renfe dóna suport a aquesta iniciativa com a part de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa dins del programa Valor Dona, un programa de Renfe per a fomentar la igualtat.

Valor Dona, pretén contribuir a potenciar la presència de dones en l’esport en tant que la societat, de la qual Renfe és part, està implicada en el repte de generar polítiques igualitàries que reconeguin els progressos de les dones esportistes, els seus esforços per a continuar practicant esport i per a dotar de major visibilitat a les competicions en les quals participen.

Per a gaudir del 40% en els bitllets d’Ave-Llarga Distància, les sol·licituds hauran de ser cursades a través del web: Renfe.com/viajeros/tarifas/eventos.html indicant l’usuari i la contrasenya facilitada per l’organització de l’esdeveniment.

Per a més informació dels serveis i horaris, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i als webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, així com a les apps de Rodalies i Renfe Cercanías.