La nova estació de Sant Andreu Comtal es posa en marxa

5/11/2019. Habemus licitació. Aquest dilluns Adif Alta Velocidad, l’empresa d’infraestructures ferroviàries del Ministeri de Foment, ha tret a licitació la construcció de la nova estació de Sant Andreu Comtal. Tal com consta al portal de contractació pública de l’Estat, les empreses interessades a emportar-se l’adjudicació tenen temps fins al 12 de desembre per presentar les seves ofertes. D’entrada, el paquet gros de l’obra ha sortit a licitació per 6,7 milions d’euros (sense IVA).

Aquesta obra contempla l’execució dels accessos, el vestíbul de l’edifici de viatgers i les connexions amb les andanes, així com l’adequació del seu entorn urbà més immediat, ja que l’estructura es va construir anys enrere. La nova estació estarà integrada en el futur parc lineal de Sant Andreu-La Sagrera i constarà d’un edifici similar al de Sant Andreu Arenal. És a dir, l’accés s’efectuarà a peu pla i les andanes se situaran a nivell inferior (per sota de la llosa). En total l’edifici tindrà prop de 700 metres quadrats.

Més informació: http://www.expresdesantandreu.cat/noticies/2019/11/05/estacio-sant-andreu-comtal-virtual/