TRAM torna a obrir les cotxeres de Sant Joan Despí en el marc del festival 48H Open House BCN

L’horari de les visites és de 17 a 20 hores pel dissabte 26 d’octubre i d’11.30 a 14 i de 17 a 20 hores, pel diumenge 27 d’octubre.
El 48h Open House BCN és un festival d’arquitectura que aconsegueix obrir les portes de més de 150 edificis emblemàtics de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Barcelona, 24 d’octubre de 2019. TRAM participa, per segon any consecutiu, en el festival 48H Open House BCN amb l’obertura de les cotxeres de la xarxa Trambaix el proper cap de setmana, dies 26 i 27 d’octubre. L’activitat que ofereix TRAM consisteix en una visita guiada a les infraestructures situades a Sant Joan Despí, a l’avinguda de Barcelona, s/n (cantonada rambla de Josep M. Jujol).

Durant l’activitat, organitzada expressament per al festival 48H Open House BCN, es visitaran les cotxeres, que disposen d’una zona de manteniment, reparació i neteja dels tramvies; el Centre de control on es fa el seguiment de les operacions per garantir la qualitat i seguretat del servei; i un tramvia. L’any passat, més de 400 persones, 145 el torn de dissabte i 276 diumenge, van poder fer aquest mateix tour acompanyades per quatre voluntaris per torn de l’organització.

La millor manera d’arribar-hi és amb la línia T2 del Tramvia fins a l’estació Bon viatge. L’horari de les visites a la infraestructura de TRAM és de 17 a 20 hores el dissabte 26 d’octubre i d’11.30 a 14 i de 17 a 20 hores, pel diumenge 27 d’octubre. A Sant Joan Despí, amb motiu del festival 48H Open House BCN, també es poden visitar els edificis emblemàtics de la Torre de la Creu, el Restaurant Follia, Can Negre i Can Tous.

El 48H Open House BCN és un festival d’arquitectura, que durant un cap de setmana aconsegueix obrir les portes de més de 150 edificis de Barcelona i les ciutats més properes. El projecte, impulsat per l’associació que porta el mateix nom, és recolza en els pilars de voluntariat, patrocini i participació. L’objectiu és fer visible l’arquitectura com una de les manifestacions culturals més importants a les ciutats.