Serveis mínims d’FGC per a la jornada de vaga general del dia 18 d’octubre

Les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla oferiran el 50% del servei habitual a les hores punta tant del matí com de la tarda i del 25% la resta de la jornada
Al Cremallera de Vall de Núria s’oferirà un 33% del servei, mentre que a les estacions de muntanya i a l’explotació de Montserrat no es podrà garantir el servei ni l’obertura de la totalitat de les instal·lacions

16/10/2019. Davant l’anunci de vaga general convocada a Catalunya per la jornada del dia 18 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:
– A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-La Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.
– Al Cremallera de Montserrat i al Funicular de Sant Joan no es podrà garantir el servei.
– Al Cremallera de Vall de Núria hi haurà un 33% del servei.
– A les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no es podrà garantir l’obertura de la totalitat de les instal·lacions durant tot el dia.

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.