Renfe. Serveis essencials per a la jornada de vaga general a Catalunya del 18 d’octubre

Decretats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministerio de Fomento
· Rodalies de Catalunya prestarà el 33% del servei durant la tot el dia
· Ave-Llarga Distància garanteix la circulació del 77% dels seus serveis i trens Avant un 64%

Barcelona, 16 d’octubre de 2019 (Renfe)
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a la jornada de vaga general del 18 d’octubre convocada a Catalunya.

L’ordre del Departament de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 33% durant tot el dia.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia), telf. 900 41 00 41 i compte @rodalies.

Per la seva part, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 77% i dels trens Avant d’un 64%.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320 i al web www.renfe.com