Renfe. Servei 26 d’octubre – Restabliment R12

A l’inici del servei d’avui es recupera la circulació ferroviària al tram Bell-lloc – Mollerussa el que permet restablir el servei de trens habitual de la línia R12 (Lleida – Barcelona per Manresa).

Des de dimarts a la nit aquesta línia es trobava interrompuda per condicions meteorològiques adverses. Durant aquest dies s’ha garantit la mobilitat dels clients amb un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Calaf.

Programació especial servei R13-R14
Interromput el servei de les línies R13 i R14 per importants danys causats a la via al tram Lleida – L’Espluga de Francolí.

Per a facilitar la mobilitat dels clients, mentre durin les tasques de reparació es prestarà el servei de la següent manera:

Servei en tren amb horaris habituals:
– R13 L’Espluga de Francolí – Valls – Barcelona
– R14 L’Espluga de Francolí – Reus/Tarragona – Barcelona

Servei alternatiu per carretera
– Lleida – L’Espluga:
o En el sentit Lleida – L’Espluga: Serà necessari avançar l’horari de sortida de Lleida, Puigverd, Juneda, Les Borges Blanques, La Floresta, Vinaixa i Vimbodí per garantir l’enllaç amb els horaris habituals en la sortida dels trens des de L’Espluga
o En sentit Espluga – Lleida: El tren arribarà a L’Espluga en el seu horari habitual i es prestarà el servei per carretera fins Lleida
o El trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge pels viatgers d’aquest tram d’ uns 50 minuts

Servei internacional Figueres Vilafant – Perpingnan
Continua interromput per inundacions zona francesa. Els trens de Renfe – SNCF en Cooperació no presten servei. Es garanteix el servei Figueres-Barcelona amb el servei habitual.

Els trens de Renfe Mercancías tampoc poden realitzar els serveis previstos

Renfe està informant a través tots els seus canals de comunicació de l’evolució del servei.

Més informació: Rodalies de Catalunya, estat del servei