Renfe. Estat de servei a Catalunya – Condicions metereològiques adverses – ACTUALITZACIÓ 08.00 hores

Servei 23 d’octubre – Actualització 08.00 hores – RETARDS GENERALITZATS I TRAMS TALLATS

A causa del fort temporal s’estan produint talls a diversos trams de la xarxa ferroviària. A més de les interrupcions que a continuació detallarem el servei de Rodalies circularà amb retards importants a l’àmbit de rodalia de Barcelona degut a les condicions meteorològiques adverses.

Bell-lloc-Mollerussa
Interrompuda per acumulació d’aigua a la zona de vies. Afecta trens R12. S’està gestionant un servei alternatiu per carretera.

L’Hospitalet de l’Infant – Salou
Des de ahir a la nit resta interromput e servei entre L’Hospitalet i Salou, el que afecta trens de la línia R16 i serveis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

Degut als danys causats a la infraestructura i la dificultat per establir servei altenatiu per carretera no es pot garantir la prestació del servei.

El servei de Llarga Distància es troba suspès i als viatgers se’ls ofereix la possibilitat de canviar el seu bitllet per un altre dia o el reemborsament del mateix.

Lleida – Tarragona / Lleida – Sant Vicenç de Calders
Sense servei de trens a les línies R13 i R14 per importants danys causats a la via. Entre Vinaixa i Riu Milans va descarrilar una locomotora de l’empresa CAPTRAIN

Marçà – Guiamets -Mòra
Els trens de l’R15 inicien el seu recorregut a Reus.

Ribes – La Molina
Un arbre sobre la catenària impedeix la circulació en aquest tram

Calella – Maçanet
Sense servei en aquest tram per una xapa metàl·lica que es troba sobre la catenària pels forts vents a la zona. Trens línia R1 inicien o finalitzen el seu servei a Arenys de Mar. Es gestiona servei alternatiu per carretera Arenys – Maçanet

Vilassar – Mataró
A causa del fort onatge es circula en via única en aquest trajecte.

Estació de L’Hospitalet de Llobregat
Atropellament d’una persona a L’Hospitalet es resta a l’espera del forense per retirar el cadàver. Circulacions per vies alternatives afectant R1, R3 i R4 amb retards

Renfe està informant a través tots els seus canals de comunicació de l’evolució del servei