FGC és nomenat membre de la Comissió Executiva de l’ATUC

• Aquesta entitat agrupa les principals operadores de transport públic de l’estat amb l’objectiu de sumar esforços per a una mobilitat sostenible i la millora continua del sector

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha estat nomenat membre de la Comissió Executiva de l’Associació d’Empreses Gestores de Transports Urbans Col·lectius (ATUC).

El nomenament es va formalitzar a l’Assemblea General de l’entitat, que es va celebrar ahir a la ciutat de Gijón en el marc del 26è Congrés anual de l’agrupació i on hi van participar el president de Ferrocarrils, Ricard Font, i el director general d’FGC i president de la Unió Internacional de Transport Públic (UITP), Pere Calvet.

L’ATUC agrupa les empreses de busos, metros i ferrocarrils, públiques i privades, responsables del transport col·lectiu urbà de les principals ciutats d’àmbit estatal amb l’objectiu de sumar esforços per a una mobilitat sostenible, així com per a la millora contínua del sector. L’entitat compta amb una vuitantena membres, entre els quals hi ha FGC.

Aquest nomenament evidencia el reconeixement a la tasca de Ferrocarrils en la gestió i en el seu servei de qualitat. Diferents associacions i institucions, tant a nivell nacional com internacional, compten amb la figura d’FGC en els seus òrgans de gestió per promoure la qualitat i el desenvolupament tecnològic en la prestació de serveis, per tirar endavant estudis d’investigació, promoure jornades i treballar conjuntament per la mobilitat sostenible.
04 d’octubre de 2019