Associació de Comerciants 11 de Setembre. Festa del Comerç al carrer. Octubre 2019

L’Associació de Comerciants 11 de setembre, organitza un any més, la FESTA DEL COMERÇ AL CARRER, amb diferents activitats a lo llarg de la Rambla 11 de Setembre al barri de Sant Andreu de Palomar, el proper dissabte dia 5 d’octubre.
L’horari serà de 10 del mati a 09 de la nit (21:00 h).

La nostre associació participa de aquesta festa, posant a disposició de la mainada i públic en general, una carpa informativa i un parell de mòduls al passeig central de la Rambla 11 de Setembre, front a l’entrada de l’estació del metro de la línia 9 i 10 Nord i de la seu de l’associació (dins de la mateixa tindrem diferents circulacions de trens a escala H0 i N)
L’horari d’aquesta activitat, serà de 10:00 a 14:00 sense interrupció.

A la tarda estarà oberta l’associació a partir de les 17:00 h., finalitzant la mateixa a les 20:30 h.

Desitgem que gaudiu d’aquest dia.