Alteracions en els serveis de metro i autobusos amb motiu de la vaga general del 18 d’octubre

TMB informarà pels canals habituals sobre l’estat de les xarxes de transport al llarg de la jornada

16 d’octubre del 2019. Com a conseqüència de la convocatòria de vaga general feta per diversos sindicats, aquest divendres, 18 d’octubre, poden produir-se alteracions a les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), en funció del seguiment que tingui.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials en aquesta jornada i que per al metro i els autobusos garanteix una oferta equivalent al 50% de l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

A més, el transport de superfície patirà afectacions amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebrin al llarg de la jornada. A Barcelona, la convocatòria de les 17 h amb inici als Jardinets de Gràcia, que transcorrerà pel passeig de Gràcia fins a la Gran Via, ocasionarà el desviament o la limitació de les línies d’autobús que circulen pel sector central de la ciutat.

Els transports d’oci no tenen assignats serveis essencials. Per tant, el Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc poden veure alterat o interromput el seu funcionament.

TMB informarà al llarg del divendres de l’abast de les alteracions i de l’estat del servei pels canals habituals, en especial el web corporatiu i el perfil de Twitter @TMBinfo, que en farà el seguiment en temps real.