Restabliment del servei a les línies 2 i 5 del metro després dels talls parcials realitzats a l’agost per obres de millora

30/08/2019
· El tram Paral·lel – Sagrada Família de l’L2 recuperarà la normalitat demà a les 5 del matí, tal i com estava previst
· Les obres per a la futura estació d’Ernest Lluch de l’L5 han comportat la interrupció del servei entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc des del 29 de juliol i el servei es restablirà dilluns vinent, 2 de setembre, a les 5 del matí

El servei a les línies 2 i 5 del metro es restablirà a partir de demà i dilluns, respectivament, després dels talls parcials efectuats aquest mes d’agost per les actuacions de millora en la infraestructura que duu a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Concretament, el servei a la línia 2, entre Paral·lel i Sagrada Família recuperarà les freqüències habituals a partir de demà dissabte, a les 5 del matí. Així mateix, a la línia 5, entre Can Vidalet i Collblanc, el servei tornarà a ser l’habitual a partir del proper dilluns, 2 de setembre, també a les 5 del matí. En ambdós casos, s’han pogut realitzar els treballs amb absoluta normalitat i en els terminis previstos.

La interrupció del servei al tram de l’L2 ha permès executar obres de millora que són incompatibles amb la circulació de trens. En concret, s’ha renovat la via en diferents trams, amb una longitud total d’uns 1.500 metres, mitjançant la substitució de carrils i de les fixacions actuals per unes de noves que ofereixen unes prestacions mecàniques millors. El pressupost de l’actuació és de 2,5 milions d’euros.

Pel que fa a l’L5, les obres estan relacionades amb la futura estació d’Ernest Lluch. El pressupost d’aquesta actuació per a posar en funcionament l’estació, amb un termini total d’execució de 24 mesos, s’eleva a 15 milions d’euros.