Serveis essencials per a la jornada de vaga de demà 15 de juliol

Decretats pel Ministerio de Fomento i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
· Rodalies de Catalunya prestarà el 66% del servei entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores, i el 33% durant la resta de la jornada
· AVE-Llarga Distància garanteix la circulació del 72% dels seus serveis i Avant del 63%

Barcelona, 14 de juliol de 2019 (Renfe)
Amb motiu de la convocatòria de vaga del sindicat CC.OO. per a la jornada de vaga de demà 15 de juliol, s’han decretat els serveis essencials a Renfe, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies pels serveis de Rodalies de Catalunya, i el Ministerio de Fomento per Ave-Llarga Distància.

D’aquesta manera, Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i Renfe rodalia) i telf. 900 41 00 41.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72% dels trens afectats, que són aquells que es realitzen amb personal de Barcelona. Pel que fa els serveis Avant el serveis essencials són del 65%.

Canvis i reemborsament de bitllets
Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320, al web www.renfe.com i al Twitter @Renfe.