Renfe ofereix prop de 4.000.000 places en els seus serveis d’Ave – Llarga Distància a Catalunya

Durant aquest estiu

· Les relacions més demandades són les que enllacen Barcelona amb Madrid i amb el sud peninsular
· Aquest estiu els viatgers disposen de la nova connexió directa en Ave fins Granada

Barcelona, 5 de juliol de 2019.- (Renfe)
Renfe ofereix prop de 4 milions de places durant aquest estiu en els serveis Ave-Llarga Distància a Catalunya. Fins el 16 de setembre es reforçaran les destinacions més demandades el que permetrà oferir un 5% de places addicionals en tots els serveis.

Concretament, les relacions amb Andalusia tindran un total de 470.000 places incloses la nova relació Ave amb Granada. A més, les connexions amb el nord peninsular disposaran de 390.000 places. Així mateix, els serveis del Corredor Mediterrani oferiran un total de 665.000 places.

Pel que fa a la relació amb Madrid, es posaran a disposició dels clients un total de 2,3 milions de places en aquest període.

Reforç estival a Rodalies
Renfe incrementa la seva oferta a les línies de la costa durant l’estiu. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves

freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. Fins el 13 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut entre Arenys de Mar i Calella. Fins setembre, els caps de setmana i festiu s’augmenten els serveis a l’estació de Platja de Castelldefels.

Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a renfe.com